Veel gestelde vragen

Antwoord op jouw vraag?

Bekijk hier de meest gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op.

Hoe lang duurt een traject?

Het traject bestaat uit 5 sessies van maximaal 1,5 uur. Daarna kun je altijd kiezen voor aanvullende losse gesprekken tegen een gereduceerd tarief.

Hoe maak ik een eerste afspraak?

Voor een vrijblijvend gesprek kun je mij bellen, een Whatsapp sturen (zie contactgegevens) of het intakeformulier (https://talent-op-1.nl/plan-intake/) invullen. 

Met welke kosten kan ik rekening houden?

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.
Als je kiest voor een volledig traject kost dat
€ 750,- voor 5 sessies, persoonlijk stappenplan, opdrachten, tussentijdse contact en rapportage. Aanvullende gesprekken na een traject, kosten €75 per uur (gereduceerd tarief).  

Als je kiest voor individuele gesprekken (in plaats van een traject) , kost dat €90 per uur.

Kan ik, behalve voor keuzeproblemen, ook voor andere dingen terecht bij Talent op 1?

Dat kan zeker. We kijken samen vooral hoe je weer zelfvertrouwen kunt krijgen en in je kracht kan komen te staan. Dus ook als je last hebt (gehad) van pesten of je zelfvertrouwen een deuk heeft gekregen, dit zijn allemaal goede redenen om contact op te nemen en de eerste stap te zetten om dit aan te pakken.

Op welke manier krijg ik tijdens het traject meer inzicht in mijn kwaliteiten en valkuilen?

Tijdens de sessies kunnen we gebruik maken van het Talentenspel. Aan de hand van verschillende type kaarten wordt ingegaan op je wensen, je kwaliteiten en je valkuilen. Zo komen vaak zaken aan de orde die soms moeilijk zelf te verwoorden zijn.

Waarom duurt een traject vijf sessies?

Voor echte veranderingen is één gesprek onvoldoende. Veranderen is een proces en dat kost tijd. Dat is niet in een dag te doen. De ervaring leert dat dit gemiddeld vijf sessies vergt. De eerste drie vaak wekelijks, bij de vierde en vijfde sessie zit er iets meer tijd tussen.
Aan de andere kant is het traject met vijf sessies niet langdurig en kun je in korte tijd veel bereiken.

Plan een intake

In dit oriënterend intakegesprek maken wij kennis met elkaar, word je hulpvraag besproken en kan je vervolgens beslissen of je door wilt gaan of niet. Dit gesprek duur ongeveer 1 uur en is gratis.