Gemma Steemers

Hallo en welkom op mijn website. Mijn naam is Gemma Steemers, ik ben sociaal psycholoog en werk en woon met veel plezier in Leiden.

Met meer dan twintig jaar ervaring in de hulpverleningssector en competentie-training, heb ik 10 jaar geleden Talent op 1 opgericht. Ik vind het van belang om, meer dan in loondienst mogelijk was, de klant centraal te stellen en een persoonlijke aanpak te bieden.

Mijn kwaliteiten liggen vooral in het motiveren en inspireren van mensen door goed naar ze te luisteren en ze ruimte te geven om met energie en vertrouwen veranderingen teweeg te brengen.

Ik ben in meerdere landen opgegroeid en heb verschillende (onderwijs) systemen en culturen ervaren met alle voor- en nadelen van dien. Ik kan me daardoor ook goed inleven in mensen die moeite hebben hun plek te vinden of nieuwe uitdagingen willen aangaan.

Ik ben een positief ingesteld, ondernemend en creatief persoon. Naast mijn werk als psycholoog, ben ik ook kunstenaar op de Haagweg in Leiden.

Gemma Steemers

Mensen motiveren en inspireren door goed te luisteren

De deur staat voor je open

In dit oriënterend intakegesprek maken wij kennis met elkaar, word je hulpvraag besproken en kan je vervolgens beslissen of je door wilt gaan of niet. Dit gesprek duur ongeveer 1 uur en is gratis.