Studiekeuze traject

Moet jij binnenkort een studiekeuze maken? Ben je gestopt, vastgelopen of twijfel jij? Het studiekeuze traject is een methode die je motiveert in je zoektocht en helpt een bij jou passende keuze te gaan maken.

Ik weet niet wat ik wil studeren

Je bent bijna klaar met school of je hebt je eindexamendiploma al op zak maar je hebt nog geen idee wat je hierna wilt. Of je hebt een tussenjaar genomen  en loopt nog steeds rond met twijfels en onzekerheden. Het studiekeuze traject zoekt samen met jou naar een gepaste studie.

Ik twijfel over mijn huidige studie

Je bent begonnen aan een studie maar merkt dat je er niet enthousiast van wordt of dat het niet bij je past. Je bent gestopt of denkt er vaak aan te stoppen.

Het studiekeuze traject zoekt samen met jou naar oplossingen die bij je passen.

Ik sta ingeschreven als student maar ben vastgelopen in mijn studie, wat nu?

Ben jij vastgelopen in je studie en bang of onzeker om het met je vrienden, ouders of medestudenten te bespreken? Zijn je verwachtingen en dromen voor je gevoel zó tegen gevallen dat je het liever geheim houdt?

Dit is heel zwaar om alleen te moeten dragen en waarschijnlijk verg jij heel veel van jezelf. Het kan heel bevrijdend zijn om je angsten en twijfels met een onafhankelijk iemand te bespreken. Daar kan ik je, als psycholoog die veel met jongeren werkt, in helpen. Wellicht is dit het moment voor je om een gratis intakegesprek aan te vragen. Dan kunnen we samen kijken hoe je verder kunt gaan.

Een passende studiekeuze maken is lang niet eenvoudig

Plan een intake

In dit oriënterend intakegesprek maken wij kennis met elkaar, word je hulpvraag besproken en kan je vervolgens beslissen of je door wilt gaan of niet. Dit gesprek duur ongeveer 1 uur en is gratis.