Aanpak

In de begeleidingen ga je onderzoeken en ontdekken wat jij nodig hebt om de eerste stappen te nemen voor een positieve verandering. Geen standaard testen of opdrachten maar persoonlijke begeleiding op maat.

Stap 1 : Erkennen wat er mis is

Waar loop jij in vast? Welke drempels ervaar jij? Misschien weet je niet waar je moet beginnen of stel je steeds van alles uit? Of voel je je niet meer gemotiveerd en kom je er zelf even niet uit? In deze fase gaan we dieper onderzoeken wat jou tegenhoudt om weer met plezier keuzes te gaan maken die jou energie geven en waar je blij van wordt.

Stap 2 : Bekrachtigen van wat goed is

Ja, ook jij hebt dingen waar je goed in bent en enthousiast van wordt alleen zie je ze even misschien niet meer. In stap twee gaan we op zoek naar jouw unieke kwaliteiten, jouw passies en je kracht. Op een verfrissende en effectieve wijze leer je kijken naar wat jij allemaal in huis hebt en hoe je dat kunt inzetten.

Stap 3 : Werken naar datgene wat wel gewenst is

Met vertrouwen in je eigen talenten wordt de weg vrij gemaakt om keuzes en stappen te gaan nemen in de richting die bij je past.
Je leert weer in je kracht te komen en merkt zodoende dat je in een opwaartse spiraal geraakt waarbij je gemotiveerd aan de slag kunt gaan.

De begeleiding is er op gericht om eerst de druk van een keuze te moeten maken er af te halen. Pas dan komt er ruimte vrij om te ontdekken wat jij echt wilt en kun je met vertrouwen gaan ervaren dat je heel wat meer in je mars hebt dan je misschien nu voelt. Dan komt de energie vrij om iets te gaan ondernemen of te veranderen en er weer zin in te krijgen!

Motivatie is de motor van positieve verandering

Professionele begeleiding in een informele, creatieve omgeving.